محققان و دانشمندان دانشگاه کالج لندن در مطالعه جدید خود به این نتیجه رسیدند که با توجه به افزایش استفاده از انرژیهای سبز و کاهش سوختهای فسیلی، میزان تولید اسید سولفوریک و به دنبال آن گوگرد نیز کمتر خواهد شد. دانشمندان همچنین معتقدند با کم شدن گوگرد، جهان با معضل جدید کمبود باتری مواجه خواهد شد.
به گزارش پایگاه خبری صنایع مدرن به نقل از سایت The World News، دانشمندان انگلیسی در تحقیقات خود به این نتیجه رسیدند که با توجه به نرخ کربن زدایی کنونی، عرضه اسید سولفوریک سالانه ۱۰۰ تا ۳۲۰ میلیون تن کمتر خواهد شد. این در حالی که تقاضای جهانی برای اسید سولفوریک تا ۲۰۴۰ به ۲۴۶ میلیون تن در سال خواهد رسید.
اسید سولفوریک یکی از مهمترین محصولات برای تولید باتری در جهان است که با گوگردزدایی نفت خام و گاز طبیعی تهیه میشود. بر اساس گزارشها، بیش از ۸۰ درصد از گوگرد جهان به همین طریق (گوگرد زایی نفت و گاز طبیعی) تولید میشود که با توجه به استفاده شرکتها از انرژی سبز، گوگرد کمتری به بازار عرضه میشود و جهان با کمبود باتری مواجه خواهد شد.
هرچند استفاده کمتر از سوختهای فسیلی و روی آوردن به انرژیهای سبز، منافع زیادی برای کره زمین دارد اما با کمتر شدن صنعت سوختهای فسیلی، تولید گوگرد هم کاهش خواهد یافت.
با توجه به کاهش تولید گوگرد ضایعاتی که از طریق سوختهای فسیلی و گازهای طبیعی به دست میآید، موضوع استخراج مستقیم گوگرد به میان میآید که این موضوع هم چندان آسان نیست و علاوه بر گرانقیمت بودن، فرایندی مخرب به حساب میآید.