شگفتی در علوم روانی: باورها چگونه درد‌های فیزیکی را به وجود می‌آورند

شگفتی در علوم روانی: باورها چگونه درد‌های فیزیکی را به وجود می‌آورند

یک تیم از محققان دانشگاه اوهایو و میشیگان در آزمایشی جالب متوجه شدند که باورهای متضاد می‌توانند باعث درد فیزیکی در نواحی کمر و گردن شوند. در این آزمایش، از ۱۷ نفر خواسته شد جعبه‌های سبک را جابجا کنند، درحالیکه به آن‌ها گفته شده بود که جعبه‌ها سنگین هستند و باید از گردن و کمر خود مراقبت کنند.

به گزارش پایگاه خبری صنایع مدرن به نقل از ساینس آلرت، نتایج آزمایش‌ها حاکی از آن است که باورهای متضاد به طور جدی منجر به درد فیزیکی می‌شود. این مطالعه اهمیت بالایی در زمینه ایمنی محل کار دارد و تشخیص عوامل استرس‌زای روانی اجتماعی می‌تواند بر سلامتی افراد تأثیرگذار باشد.

محققان در مطالعه مذکور به این نتیجه رسیدند که درد یک تعامل پیچیده بین ذهن و بدن است و درک این نکته دهه‌ها طول کشیده است. درحقیقت، در دهه ۱۹۸۰ برای اولین بار دریافتند که درد جسمانی یک نتیجه زیستی-روانی-اجتماعی است که می‌تواند از فشارهای فیزیکی، اجتماعی و روانی ناشی شود.

در طول این آزمایش، به داوطلبان گفته شد که جعبه‌ها را به شیوه‌ای نامطلوب جابجا کنند. در پایان، نتایج نشان داد که فشار روی ستون فقرات پس از شنیدن بازخورد منفی ۲۰ تا ۳۰ درصد افزایش یافته است. این در حالی است که افراد در ابتدای کار احساس توانایی بیشتری داشتند. ویلیام ماراس، محقق بیومکانیک در دانشگاه ایالتی اوهایو، توضیح داد که در شرایط استرس‌زای بیشتر، فشار بیشتری به ستون فقرات وارد می‌شود که در نهایت می‌تواند منجر به درد شدید شود.

محققان معتقدند که استرس‌های روانی-اجتماعی مکرر ممکن است فشار بیشتری بر ستون فقرات وارد کنند و همین دلیل، بیش از ۶۲۰ میلیون نفر در سراسر جهان از کمردرد رنج می‌برند.

→ خواندن مطلب قبلی

هوش مصنوعی، عامل اخراج ۴۰۰۰ نفر از کارمندان در آمریکا

خواندن مطلب بعدی ←

گوشی ویو V29 لایت ۵G با دوربین سه‌گانه و صفحه نمایش آمولد معرفی شد

نوشتن نظر شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *