خبر های فوری:

شنبه, ۲۰ خرداد ۱۴۰۲, ساعت ۱۲:۲۶

خروپف کردن در خواب به مغز آسیب می‌زند

خروپف کردن در خواب به مغز آسیب می‌زند

محققان و دانشمندان در جدیدترین یافته‌های خود به این نتیجه رسیده‌اند که خروپف کردن هنگام خواب می‌تواند به مغز آسیب وارد کند.

به گزارش پایگاه خبری صنایع مدرن به نقل از دیلی میل، محققان کالج کینگ لندن معتقدند که آپنه انسدادی خواب ممکن است منجر به زوال شناختی اولیه شود. در گزارش‌ها آمده است که خروپف کردن در خواب می‌تواند جریان خون به مغز را کاهش دهد و سطح اکسیژن را به طور قابل توجه‌ای کم کند.

باتوجه به اینکه سطح اکسیژن خون و جریان خون کاهش پیدا می‌کند، به دنبال آن نیز عملکرد مغز تحت تاثیر قرار می‌گیرد و این موضوع می‌تواند در حافظه، مهارت‌های تفکر، زمان واکنش و ادراک نیز تاثیرگذار باشد. کارشناسان همچنین می‌گویند اثراتی که باعث مختل شدن خواب می‌شود، می‌تواند ناشی از آپنه خواب باشد که جریان خون را قطع می‌کند و سطح اکسین را کاهش می‌دهد.

محققان بریتانیایی برای آزمایش تاثیر آپنه انسدادی خواب بر مغز، ۲۷ مرد در بازه سنی ۳۵ تا ۷۰ سال که به تازگی تشخیص داده شده به این بیماری مبتلا هستند را مورد بررسی قرار دادند. در این مطالعه، شرکت کنندگان هنگام خواب از کلاهک جمجمه الکتروانسفالوگرافی استفاده کردند که امواج مغزی آنها را اندازه گیری می‌کرد. سطح اکسیژن خون، ضربان قلب، تنفس و حرکات چشم و پا نیز ردیابی شد. عملکرد شناختی شرکت کنندگان نیز مورد آزمایش قرار گرفت.

این یافته‌ها که در مجله «Frontiers in Sleep» منتشر شده است، نشان می‌دهد که افراد مبتلا به آپنه انسدادی خواب شدید هوشیاری کمتری داشتند و عملکرد اجرایی بدتری داشتند.

برتینا

→ خواندن مطلب قبلی

اسنپدراگون ۸ نسل ۳ با پردازشگر گرافیکی قدرتمندتری روانه بازار می‌شود

خواندن مطلب بعدی ←

جیمز وب قدیمی‌ترین جسم کهکشان را کشف کرد

نوشتن نظر شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

محبوب ترین