ژاپنی‌ها سلول خورشیدی با شفافیت ۷۹ درصد ساختند

ژاپنی‌ها سلول خورشیدی با شفافیت 79 درصد ساختند

اخیرا محققان و دانشمندان ژاپنی سلول‌های خورشیدی را طراحی کرده و ساخته‌اند که با شفافیت ۷۹ درصد تقریبا نامرئی هستند. ژاپنی‌ها برای طراحی این سلول‌های خورشیدی از اکسید قلع ایندیم استفاده می‌کنند.

به گزارش پایگاه خبری صنایع مدرن به نقل از سایت nature.com، سلول‌های خورشیدی شفاف در بخش‌های مختلفی از جمله پنجره و پنل‌های شیشه‌‌ای مورد استفاده قرار می‌گیرد. این محصول که به دست محققان دانشگاه توهوکو ژاپن ساخته شده است، در لایه فوتو اکتیو از سولفید تنگستن و برای الکترود شفاف آن از اکسید قلع ایندیم استفاده شده است. استفاده از این دو ترکیب باعث شده تا دانشمندان بتوانند سلول خورشیدی با شفافیت ۷۹ درصد تولید کنند.

ژاپنی‌ها این سلول خورشیدی را Schottky نامگذاری کرده‌اند و یک رابط را بین فلز و یک نیمه رسانا قرار داده‌اند تا امکان جداسازی بار در آن فراهم شود. دانشمندان معتقدند که استفاده از سولفید تنگستن (WS2) در لایه فوتو اکتیو بهترین گزینه برای ساخت سلول‌های خورشیدی نامرئی هستند.

در سلول محققان ژاپنی اتصال ITO-WS2 به وسیله کندوپاش کردن ITO روی یک بستر کوارتز و رشد تک لایه WS2 با استفاده از رسوب شیمیایی بخار «CVD» شکل گرفت. در ادامه یک مانع بین WS2 و ITO با پوشش دادن فلزات نازک مختلف در بالای ITO و معرفی یک لایه نازک WO3 تنظیم شد.

محققان ژاپنی در نهایت متوجه شدند که بهره‌وری تبدیل انرژی این سلول خورشیدی تا ۱۰۰۰ برابر بالاتر از الکترود ITO عادی است.

→ خواندن مطلب قبلی

اینستاگرام به زودی امکان ارسال توییت با قابلیت Notes فراهم می‌کند

خواندن مطلب بعدی ←

اولین نمونه از خودروی برقی شیائومی در ماه آگوست معرفی می‌شود

نوشتن نظر شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *