درآمد آلفابت در سال گذشته از مرز 200 میلیارد دلار فراتر رفت

درآمد آلفابت در سال گذشته

شرکت آلفابت که به عنوان مادر شرکت گوگل شناخته می‌شود، در گزارش جدید خود از درآمد 75.32 میلیارد دلاری در سه ماهه پایانی سال گذشته خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری صنایع مدرن و به نقل از سایت 9to5Google، درآمد آلفابت در سه ماهه چهارم 2021 با رشدی 32 درصدی نسبت به مدت مشابه در سال گذشته همراه بود و درآمدزایی این مجموعه از 56.9 به 75.32 میلیارد دلار افزایش یافت.

آمار ذکر شده فقط مربوط به درآمدزایی این شرکت در سه ماهه چهارم سال است. اما مهم‌ترین و در عین حال شگفت‌انگیزترین قسمت ماجرا، درآمد 257 میلیارد دلاری آلفابت در کل سال گذشته که نسبت به 2020 با رشدی 41 درصدی داشت. مجموعه Alphabet پس رسیدن به درآمد 257 میلیارد دلاری، برای اولین بار درآمد آن از مرز 200 میلیارد دلار فراتر رفت.

سوندار پیچای، مدیر عامل گوگل هنگام ارائه این گزارش در بیانه‌ای به دلایل رشد درآمدی آلفابت در سه ماهه چهارم 2021 اشاره کرد و در این باره گفت:

در سه ماهه پایانی سال گذشته، شاهد رشدی قوی در تجارب تبلیغاتی بودیم که به میلیون‌ها کسب و کار کمک کرد تا رونق گرفته و مشتریان جدید پیدا کنند. درآمد گوشی‌های پیکسل، علی رغم محدودیت‌های زنجیره تامین، رکورد فروش را شکست. همچین کسب و کار ابری هم به رشد قدرتمندانه خود ادامه داد.

روث پورات، مدیر مالی مالی آلفابت نیز به درآمدازیی 75 میلیارد دلاری و رشد 32 درصدی این شرکت بزرگ اشاره کرد و اظهار داشت که چنین رشدی نشان از قدرت گسترده در هزینه‌های تبلیغاتی و فعالیت قوی مصرف کننده آنلاین است. وی همچنین تاکید کرد که بخشی از رشد قابل توجه درآمد آلفابت به دلیل استفاده کاربران از Google Cloud است.

پورات در ادامه گفت:

سرمایه‌گذاری‌های Alphabet به ما کمک کرده تا با ارائه خدمات جدید که مردم به آن نیاز دارند، رشد خود را پیش ببریم و ما همچنان به سرمایه‌گذاری‌های بلند مدت ادامه خواهیم داد.

کمپانی گوگل معمولا آمارهای مربوط به فروش سخت افزارها و گوشی‌‌های هوشمند خود را به صورت دقیق اعلام نمی‌کند. البته در عوض به  سایر درآمدهای سرویس‌های خود اشاره کرده است. در همین راستا Google اعلام کرد که درآمد تبلیغات این کمپانی در فصل چهارم 2021، از طریق یوتیوب 8.63 میلیارد دلار و سرویس ابری 5.54 میلیارد بوده است.

اما در کل عمده درآمد این شرکت در سه ماهه آخر مربوط به تبلیغات است که از آن طریق توانست 61.24 میلیارد دلار درآمدزایی داشته باشد.

→ خواندن مطلب قبلی

رابط کاربری جدید یوتیوب برای پخش کننده در اندروید و iOS

خواندن مطلب بعدی ←

دسترسی گوشی‌های آیفون به سرویس Google One VPN

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x