خبر های فوری:

پنجشنبه, ۱۸ خرداد ۱۴۰۲, ساعت ۱۱:۱۲

برای اولین بار در جهان؛ ساخت باتری خوراکی قابل شارژ

برای اولین بار در جهان؛ ساخت باتری خوراکی قابل شارژ

دانشمندان برای اولین بار در جهان موفق شدند که باتری را به وسیله موارد خوراکی طراحی کرده و بسازند. این باتری خوراکی که امکان شارژ کردن آن نیز وجود دارد، در دستگاه‌های الکترونیکی پزشکی مورد استفاده قرار خواهد گرفت.

به گزارش پایگاه خبری صنایع مدرن به نقل از نیواطلس، با وجود این نوع از باتری‌ها، دستگاه‌های پزشکی مجهز به باتری مذکور که در بدن انسان‌ها کار گذاشته می‌شوند، مشکلات کمتری را برای بدن ایجاد خواهند کرد. این نوع باتری خوراکی در موسسه‌ای به نام IIA ایتالیا توسعه پیدا کرده است.

دانشمندان و محققان برای ساخت باتری مذکور از واکنش‌های شیمایی موسوم به ردوکس که در سلول‌های انسان و سایر حیوانات انرژی تولید می‌کنند، استفاده کرده‌اند. بخش آند و کاتد باتری خوراکی مذکور به ترتیب از ریبوفلاوین و کورستین ساخته شده است. البته در ساختار باتری نیز از مقداری ذغال به منظور افزایش رسانایی استفاده شده است.

افزون بر این، الکترولیت باتری بر پایه آب است و  در بخش جدا کننده، از جلبک خوراکی دریایی نوری استفاده شده است. در نهایت، دو ورقه طلایی خوراکی از جنس موم زنبور عسل به کاتد و آند اضافه شده است.

گفتنی است که این باتری ۰.۶۵ ولتی است و این امکان را دارد تا جریان ۴۸ میکروآمپری را به مدت ۱۲ دقیقه تولید کند. این میزان تولید جریان برای دستگاه‌های الکترونیکی پزشکی کافی و مناسب است.

رمضان نیا

→ خواندن مطلب قبلی

مک بوک ایر ۱۵ اینچی اپل احتمالا با تراشه M2 روانه بازار می‌شود

خواندن مطلب بعدی ←

گوشی پرچمدار بعدی شیائومی با ۱ درصد شارژ، حدود ۶۰ دقیقه کار می‌کند

نوشتن نظر شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

محبوب ترین