اخیرا محققان و دانشمندان انگلیسی در جدیدترین یافتههای خود به این نتیجه رسیدند که خطر مرگ با مصرف چای سیاه کاهش پیدا میکند.
به گزارش پایگاه خبری صنایع مدرن به نقل از گاردین، طبق گفته محققان، نرخ مرگ و میر در افرادی که چای سیاه مصرف میکنند حدودا ۹ تا ۱۳ درصد از افراد دیگر کمتر است. پژوهشگران همچنین میگویند که اثر نوشیدن چای با افزودن شیر و شکر یا بدون اضافه کردن آنها کاملا یکسان است.
دانشمندان در این پژوهش، اطلاعات حدود ۵۰۰ هزار فرد میانسال انگلیسی را در بیوبانک بررسی کردند. در این بین، حدود ۸۹ درصد از افراد چای سیاه و ۷ درصد چای سبز مصرف میکردند. پس از بررسی، دانشمندان به این نتیجه رسیدند که با نوشیدن چای سیاه، احتمال ابتلا به بیماریهای قبلی و عروقی و سکته کاهش پیدا میکند.
فرناندو رودریگز آرتالخو، استاد پزشکی پیشگیرانه و سلامت عمومی از دانشگاه مادرید اسپانیا در مورد این تحقیق اظهار داشت که با پژوهش صورت گرفته، پیشرفت قابل توجهای در حوزه سلامت حاصل شده است. به گفته وی، مصرف منظم و روزانه چای، نرخ مرگ و میر و ابتلا به بیماریهای قبلی و عروقی کاهش پیدا میکند.
گفتنی است که نتایج این پژوهش در مجله Annals of Internal Medicince به چاپ رسیده است.