خبر های فوری:

پنجشنبه, ۱۸ خرداد ۱۴۰۲, ساعت ۱۲:۰۷

شرکت مخابرات با سرویس هوبان، نظارت تصویری نوآورانه را به عموم مردم ارائه می‌دهد

شرکت مخابرات با سرویس هوبان، نظارت تصویری نوآورانه را به عموم مردم ارائه می‌دهد

با توجه به مناسبت روز جهانی ارتباطات و روابط عمومی، شرکت مخابرات ایران سرویس نوآورانه‌ای را به عموم مردم ارائه می‌دهد.

به گزارش پایگاه خبری صنایع مدرن به نقل از ایسنا، سرویس “هوبان”، به صورت زمانی و بدون هزینه پنهانی، یک سرویس کامل نظارت تصویری مبتنی بر ابر را ارائه می‌کند. با خرید این سرویس، مشتریان به راحتی به مجموعه‌ای از محصولات و خدمات متنوع دسترسی پیدا می‌کنند. این خدمات شامل پهنای باند اختصاصی، نصب و راه‌اندازی در محل مشتری، دوربین مداربسته با کیفیت بالا، اقلام جانبی نصب، پردازش و ذخیره‌سازی در فضای ابری، راهکارهای امنیتی مبتنی بر آدرس‌دهی یکتا، پایش آنلاین سلامت تجهیزات و بستر، سکوی امن و رمزنگاری حرفه‌ای، داشبوردهای مدیریتی و پشتیبانی ۲۴ ساعته می‌شوند.

این سرویس به مشتریان امکان می‌دهد از تمامی مزایای یکپارچه‌سازی، هوشمندسازی و راه‌حل‌های تخصصی نظارت تصویری مبتنی بر فضای ابری بهره‌مند شوند و همچنین از قابلیت‌های هوش مصنوعی برای تجزیه و تحلیل تصاویر استفاده کنند.

مشتریان این سرویس بدون نیاز به خرید و نگهداری تجهیزات نظارت تصویری، با اطمینان از پایداری سرویس و سایر مزیت‌های آن، از این سرویس بهره‌مند می‌شوند.

همچنین، پس از فرآیند بلوغ، این سرویس به عنوان اپراتور ملی VSaaS، سرویس‌های ارزش افزوده دیگری در حوزه تصویر و ویدیو را ارائه خواهد کرد. این سرویس‌ها شامل آنالیزهای پیشرفته هوش مصنوعی، نگهبان هوشمند، مراقبت هوشمند سالمندان و سرویس خانه هوشمند است که به طور کامل بر پایه فناوری ابر و تصویر هستند. گفتنی است که این سرویس برای اولین بار در کشور انجام می‌شود.

در مراسم رونمایی از سرویس نظارت تصویری، مجید سلطانی، مدیرعامل شرکت مخابرات ایران، اظهار داشت:

تقریباً چند ماه است که کارهای مطالعاتی برای این طرح و استفاده از خدمات ابری آغاز شده است. ما در کمیته تجاری نیز به این موضوع اختصاص داده‌ایم و بحث‌های کارشناسی خوبی انجام شده است. با این حال، به نظرم کارهای مقدماتی طرح کمی طولانی شده است. به همین دلیل، تصمیم گرفتم کارهای مرتبط را به مدیر شرکت مخابرات تهران و همکارانش بسپارم تا طرح به مرحله آزمایشی و پیاده‌سازی برسد.

سلطانی افزود:

در حال حاضر در مرحله آزمایشی قرار داریم، اما تلاش می‌کنیم با همکاری استان‌ها، این طرح را سطح کشور گسترش دهیم و به مرحله بهره‌وری برسانیم. استان‌ها نیز باید پیشقدم شوند و نیازهای مقدماتی خود را مشخص کنند. این کار حتی ارزش سرمایه‌گذاری هم دارد.

رمضان نیا

→ خواندن مطلب قبلی

برخی از مشخصات سری آنر ۹۰ پیش از مراسم رونمایی، فاش شد

خواندن مطلب بعدی ←

آینده انرژی خورشیدی قرار است تحت حمایت بیل گیتس رقم بخورد

نوشتن نظر شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

محبوب ترین