امارات متحده عربی دیروز اعلام کرد کاوشگری را برای فرود روی یک سیارک بین مریخ و مشتری به فضا ارسال کند تا دادههای مربوط به منشأ جهان را جمعآوری کند.
به گزارش پایگاه خبری صنایع مدرن به نقل از سی جی تی ان، فرود موفقفیت آمیز این کاوشگر امارات متحده عربی در کنار اتحادیه اروپا ، ژاپن و ایالات متحده قرار میدهد که موفق شدهاند این کار را در یک سیارک یا یک دنباله انجام دهند.
هدف این پروژه پرتاب در سال 2028 و فرود در سال 2033 است؛ سفری پنج ساله که سفینه فضایی حدود 3.6 میلیارد کیلومتر (2.2 میلیارد مایل) را طی میکند.
این فضاپیما باید ابتدا به دور زهره شلیک شود تا سرعت کافی برای رسیدن به یک سیارک در فاصله 560 میلیون کیلومتری (350 میلیون مایل) دورتر را جمع کند.
ساره امیری رئیس آژانس فضایی امارات و وزیر فناوری فناوری پیشرفته این کشور میگوید: این کاوشگر در پشت سیارک باقی میماند و تا زمانی که باتریهای آن شارژ داشته باشند، اطلاعات مربوط به ترکیب این سیارک را به زمین منتقل میکنند.
به گفته ناسا، حدود ۱.۱ میلیون سیارک شناخته شده در منظومه شمسی در گردش هستند و بیشتر آنها به دور خورشید در منطقه بین مریخ و مشتری (هدف ماموریت برنامه ریزی شده امارات) میگردند.