۵۳ اقدام اجرایی برای توسعه شبکه ملی اطلاعات

53 اقدام اجرایی برای توسعه شبکه ملی اطلاعات

محمد خوانساری معاون وزیر ارتباطات و رئیس سازمان فناوری اطلاعات ایران، در نشستی خبری به تشریح برنامه‌های این سازمان برای تحقق طرح شبکه ملی اطلاعات پرداخت.

به گزارش پایگاه خبری صنایع مدرن و به نقل از سایت وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، خوانساری به تشریح برنامه‌های سازمان فناوری اطلاعات پرداخت و با اشاره به اینکه ۵۳ اقدام برای تحقق شبکه ملی اطلاعات ضروری به نظر می‌رسد گفت:

۳۷ اقدام در راستای تکمیل و راه اندازی شبکه ملی اطلاعات بر دوش وزارت ارتباطات است که از این تعداد، ۱۶ اقدام بر عهده سازمان فناوری ‌اطلاعات گذاشته شده است

وی در ادامه اظهار داشت که پنج پروژه مهم در راستای تحقق شبکه ملی به وزارت ارتباطات تقدیم شده است که منتظر تایید نهایی از سمت وزارت هستیم تا پروژه‌ها وارد فاز عملیاتی و اجرایی شوند. خوانساری در ادامه گفت:

برای اجرای برخی از پروژه‌ها، مصوبات تکمیلی از سوی شورای عالی فضای ضروری است که درصورت تایید، زمان اجرایی پروژه‌ها را متقابعا اعلام خواهیم کرد.

خوانساری ضمن تاکید بر اینکه عزم دولت سیزدهم برای اجرای شبکه ملی اطلاعات جدی است، در ادامه به موضوع مشارکت بخش خصوصی برای ایجاد و راه‌اندازی شبکه ملی پرداخت و در این باره گفت:

خدمات شبکه ملی با همکاری بخش خصوصی ارائه خواهد شد و ما بستر توسعه خدمات این شبکه را فراهم خواهیم کرد.

این مقام مسئول در ادامه نشست خبری خود به موضوع دولت الکترونیک پرداخت و در این خصوص اظهار داشت که دولت الکترونیک نیز از دیگر برنامه‌ها برای شبکه ملی اطلاعات است. از همین رو نیاز است که درگاه ملی خدمات را راه‌اندازی کنیم و با منسجم کردن خدمات دولت الکترونیک، مردم فقط با یکبار ورود به این سامانه، از تمامی خدمات بهره‌مند شوند.

وی در بخش دیگری از سخنانش به تاسیس مرکز تماس خدمات دولت الکترونیک اشاره کرد تا مردم به راحتی به خدماتی که دولت الکترونیک ارائه می‌دهد، دسترسی داشته باشند.

خوانساری با اشاره به اینکه تاکنون ۴۰ درصد خدمات اولویت‌دار  ۱۶۸ دستگاه، الکترونیکی شده‌اند، ادامه داد:

برای ارائه خدمات دستگاه‌های موردنظر با مرکز داده‌ها، پروژه ابر را در برنامه داریم. پروژه «ابر» دولت الکترونیک داده‌های مورد نظر دستگاه‌ها را تامین خواهد کرد تا تمامی خدمات به صورت ابری و یکپارچه در یک مراکز داده ارائه شود.

وی در ادامه صبحت‌های خود به آخرین رتبه ایران در میان کشورهایی که دولت الکترونیک دارند، پرداخت. خوانساری در این رابطه اظهار داشت که وضعیت ایران از نظر شاخص‌های بین المللی دولت الکترونیک چندان جالب نیست و رتبه ایران از میان ۱۹۳ کشور، ۸۹ است و آسیب شناسی ما نشان می‌دهد از بین ۶ هزار خدمت پرکاربرد مردم، تنها پنج درصد آن‌ها الکترونیکی شده‌اند.

این مقام مسئول در ادامه به بند <<ث>> ماده ۶۷ برنامه ششم توسعه اشاره کرد و در این رابطه گفت:

ما موظف هستیم که گذرگاه یکپارچه را برای خدمات‌رسانی دولت به دولت فراهم کنیم که در نهایت استفاده‌کننده نهایی این خدمات باز هم مردم هستند. این درگاه هم‌اکنون آماده است و در ۱۰ ماهه امسال ۲۹۰ میلیون تراکنش از گذرگاه یکپارچه واحد خدمات دولت الکترونیک تبادل شده است.

→ خواندن مطلب قبلی

کاهش هزینه ساخت لنز دوربین، با فناوری جدید قالب‌گیری لنز مادون قرمز پاناسونیک

خواندن مطلب بعدی ←

عرضه رسمی تبلت ۱۱ اینچی اچ پی

نوشتن نظر شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *