افتتاح اولین رستوران با آشپزهای رباتیک در کالیفرنیا

به گزارش پایگاه خبری صنایع مدرن و به نقل از نشریه دیلی میل، طرفداران برگر در پاسادنا در ایالت کالیفرنیای آمریکت به زودی طعم آینده فست فود را می چشند. فلیپی (Flippy)یک ربات مجهز به هوش مصنوعی و با قابلیت پخت و پز است که آخرین مراحل آزمایش را می گذراند.سازندگان این ربات گفته اند که اولین رستوران کاملا هوشمند با استفاده از آن افتتاح خواهد شد.
وظیفه اصلی فیلیپی سرخ کردن ناگت های مرغ و سیب زمینی است.در کنار این ربات، ربات دیگری به اسم برگربات BurgerBot مسئول کباب کردن برگرهاست و یک سیستم پرداخت بیومتریک به نام پاپ‌آی‌دی PopID
سفارش های مشتریان را می پذیرد.
ربات فیلیپی در سال 2017 برای اولین بار در صنعت رستوران داری مشغول به کار شد اما این مرتبه اولی است که امور متنوع تری را انجام خواهد داد.
بنا به گزارش خبرنگار پایگاه خبری صنایع مدرن، هلدینگ کالی گروپCali Group که مالک شرکت میسو رباتیکس Miso Robotics سازنده فلیپی است، گفت امیدوار است این نمونه جدید با ارائه دادن تورهای آموزشی و نمایشگاه‌های رباتیک، الهام‌بخش نسل بعدی کارآفرینان هوش مصنوعی و خودکارسازی آشپزخانه باشد.
این کمپانی اضافه کرد که می‌خواهد مدارس محلی و گروه‌های آموزشی را تشویق کند تا برای بازدید از رستورانی که به زودی افتتاح می‌شود، تماس بگیرند.زمان افتتاح این رستوران در ابتدا سال جاری میلادی گفته شده بود اما بنا بر اعلام صاحبان و مدیران، این فست فود در سال 2024 افتتاح خواهد شد.
اگرچه رستوران‌های بسیاری به ادغام هوش مصنوعی در فعالیت‌های خود پرداخته‌اند اما منتقدان نسبت به نیروی انسانی و مشکلات اقتصادی ناشی از تعدیل منابع انسانی ابراز نگرانی کرده‌اند.
به نقل از پایگاه خبری صنایع مدرن، راب کارپنتر بنیانگذار شرکت ولیینت ای‌آیValyant AI)در ماه مه 2023 و در گفتگو با شبکه خبری فاکس نیوز(Fox News) از احتمال از بین رفتن میلیون‌ها شغل طی پنج تا ۱۰ سال آینده سخن گفت.علت این پیش بینی به ظهور ربات‌ها و کیوسک‌های رایانه‌ای که می توانند جایگزین بیشتر پست‌های شغلی شوند، باز می گردد.
این کارآفرین هوش مصنوعی ادامه داد: جهان شاهد جهش هوش مصنوعی از پردازش و تولید در پشت صحنه به سمت مشاغلی است که به طور سنتی فقط برای انسان هستند و این قطعا یک نقطه عطف برای هوش مصنوعی است.
مدیران ارشد فناوری، پژوهشگران و دانشگاهیان، از جمله «سم آلتمن»(Sam Altman) مدیر عامل OpenAI نیز سال گذشته را با بحث‌های شدید پیرامون هوش مصنوعی گذراندند و نگرانی را در مورد خطر انقراض انسان به دست هوش مصنوعی افزایش دادند.
بیش از ۳۵۰ امضاکننده در نامه‌ای که توسط «مرکز ایمنی هوش مصنوعی»(CAIS) منتشر شد، نوشتند: کاهش خطر انقراض ناشی از هوش مصنوعی باید یک اولویت جهانی در کنار سایر خطرات اجتماعی مانند همه‌گیری‌ها و جنگ هسته‌ای باشد.
این افراد علاوه بر آلتمن، شامل مدیران اجرایی شرکت‌های هوش مصنوعی «دیپ‌مایند»(DeepMind) و «آنتروپیک»(Anthropic) و مدیرانی از «مایکروسافت» و «گوگل» بودند.
اعضای کالی گروپ نسبت به وعده‌های غذایی و پتانسیل آشپزهای رباتیک خود که از هوش مصنوعی بهره می‌برند، بسیار خوش‌بین بوده‌اند. «جان میلر»(John Miller) مدیر عامل پاپ‌آی‌دی و یکی از اعضای هیئت مدیره میسو رباتیکس گفت: ادغام کردن این فناوری‌های گوناگون برای ایجاد مستقل‌ترین رستوران در جهان، اوج سال‌ها پژوهش، توسعه و سرمایه‌گذاری در خانواده شرکت‌های متحول‌کننده است.
ریچ هال»(Rich Hull) مدیرعامل میسو رباتیکس گفت: سفارش‌ گرفتن و پخت‌وپز با کمک هوش مصنوعی و علم رباتیک، زنجیره‌های اصلی تغذیه آمریکا را قادر می‌سازد تا کیفیت، ثبات و سرعت را به طور قابل ‌توجهی بهبود ببخشند.

→ خواندن مطلب قبلی

شرایط ثبت‌نام شرکت‌های متقاضی حضور در اینوتکس ۲۰۲۴ اعلام شد

خواندن مطلب بعدی ←

بانک مرکزی نیجریه محدودیت معامله با رمزارزها را لغو کرد

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x