گروهی از کارشناسان بهداشت و سلامت عمومی و اقتصاددانان از کشورهای مختلف با تحقیق در کشورهای ضعیف به این نتیجه رسیدند که کمک مالی بیقید و شرط به افراد نیازمند باعث بهبود وضعیت سلامت آنها میشود.
به گزارش پایگاه خبری صنایع مدرن به نقل از سایت The Conversatio، محققان با انجام دهها تحقیق در ۱۳ کشور از جمله مالاوی، اندونزی و اکوادور به این نکته پی بردند که افراد ضعیف و فقیر اگر از سوی دولت یا سازمانهای خیریه کمک مالی دریافت کنند، وضعیت سلامت بهتری خواهند داشت.
در این مطالعه، محققان اطلاعات بیش از ۱ میلیون ۱۴۰ هزار نفر در قالب ۵۰ هزار خانوار که عمدتا درآمد پایینی داشتند را بررسی کردند. پس از آن محققان متوجه شدند افرادی که کمکهای مالی بیقید و شرط دریافت کردند، وضعیت سلامت بهتری نسبت به سایر افراد داشتند و بین ۲ هفته تا ۳ ماه به هیچ بیماری مبتلا نشده بودند.
در این مطالعه، محققان ۲۴ کمک مالی از سوی دولتها و سازمانهای خیریه را تحتنظر گرفته بودند و مبلغ کمکها هم از ۱.۳ تا ۸۱.۹ درصد سرانه تولید ناخالصی داخلی متفاوت بود.
البته همه کمکهای ارائه شده بیقید و شرط نبودند و در برخی از کمکهای مالی افراد در قبال دریافت پول موردنظر میبایست یک کار خاص را انجام میدادند. بهعنوان مثال، برخی از شرطها شامل انجام یک عمل مرتبط با سلامتی مثل شرکت در کارگاههای آموزشی سلامت بود.
اما در کل کمکهای بیقید و شرط به شهروندان بسیار تاثیرگذارتر است و به افراد عزت نفس بیشتری داده میشود تا در قبال پولهای دریافتی خود تصمیم بگیرند.