گروهی از پزشکان برای اولین بار در جهان موفق شدند تا گوش زندهای که به صورت سه بعدی پرینت شده بود را به زنی ۲۰ ساله پیوند بزنند.
به گزارش پایگاه خبری صنایع مدرن به نقل از سینت، زن دریافت کننده پیوند از بیماری مادرزادی میکروتیانامید که منجر به عدم رشد گوش از دوران کودکی میشود، رنج میبرد. به گفته پزشکان و محققان، از هر ده هزار نفر، یک تا پنج نفر در شدتهای مختلف از میکروتیانامید رنج میبرند. حالا پزشکان با پیوند پرینت سه بعدی گوش در صدد هستند تا این اختلال مادرزادی را درمان کنند.
پزشکان برای این پیوند، ابتدا سلولهایی به نام کندرویست که مسئول تشکیل غضروفهای مهم گوش هستند را از گوش بیمار دریافت کردند. پس از دریافت، سلولها کشت داد شدند تا فرایند تکثیر انجام شود.
پس از آنکه تکثیر سلولهای مذکور به اندازه کافی انجام شد، محققان آنها را با جوهر زیستی مبتنی بر کلاژن به نام ColVivo که نسخه بیولوژیکی جوهر معمولی پرینتر است، مخلوط کردند. در نهایت، تیم ایمپلنت «AuriNovo» را که اندازه و شکل گوش بیمار را نشان میداد، پرینت سه بعدی کرد.
گفتنی است که این عمل بخشی از یک کارآزمایی بالینی است و برای استفاده از آن در جراحی عمومی میبایست چندین مرحله دیگر را پشت سر بگذارد.
دهن کوهن، مدیرعامل شرکت ۳D Bio، شرکت بیوتکنولوژی همکار در این روش نوآورانه اظهار داشت که این اولین بار است که یک شرکت بیوتکنولوژی موفق به چاپ سه بعدی یک عضو بدن به صورت زنده شده است. پس از چاپ، این عضو را در بدن فرد متولد شده با نقص عضو کاشتیم. افرادی که عضوی از بدن خود را در اثر حادثه از دست دادهاند نیز میتوانند از این روش استفاده کنند