اطلاعات بیماران در بیمارستان‌های آمریکایی به فیسبوک ارسال می‌شود

اطلاعات بیماران در بیمارستان‌های آمریکایی به فیسبوک ارسال می‌شود

اخیرا گزارشی از بیمارستان‌های آمریکایی منتشر شده است که بر اساس آن اطلاعات بیماران بستری شده در مراکز درمانی ایالات متحده به فیسبوک ارسال می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری صنایع مدرن به نقل از سایت مارک آپ، وب‌سایت بسیاری از بیمارستان‌های آمریکایی حاوی یک ابزار ردیابی هستند که به گفته کارشناسان، حریم خصوصی بیماران را نقض کرده و اطلاعات پزشکی افراد را به فیسبوک ارسال می‌کند. بر اساس تحقیقات انجام شده، از ۱۰۰ بیمارستان برتر ایالات متحده حدود ۳۳ وب‌سایت بیمارستانی از این ابزار که Meta Pixel نام دارد، بهره می‌برند.

این ابزار علاوه بر سرقت اطلاعات پزشکی، نحوه استفاده بیماران از دکمه‌ها و فرم‌های بیمارستانی را نیز برای اهداف تبلیغاتی ردیابی می‌کند. طبق این گزارش، بیماران زمانی که از طریق وب‌سایت بیمارستان نوبت جدیدی را ثبت می‌کنند، اطلاعاتی همچون نام دکتر، زمان ملاقات، داروهای تجویز شده و … توسط ابزار مذکور به فیسبوک ارسال می‌شود.

در واکنش به دزدیدن و ارسال اطلاعات بیماران به فیسبوک، بسیاری از کارشناسان و حقوقدانان نسبت به این موضوع انتقاد کردند. گلن کوهن، مدیر دانشکده حقوق دانشگاه هاروارد در این باره گفت:

حتی اگر چیزی در ساختار قانونی وجود داشته باشد که اجازه دهد این امر قانونی باشد، انجام آن کاملا برخلاف انتظارات بیماران است که فکر می‌کنند قوانین مربوط به حفظ حریم خصوصی سلامت، در مورد آن‌ها رعایت می‌شود.

در نهایت پس از انتشار گزارش اخیر، هفت بیمارستان از ۳۳ بیمارستان مربوطه، ابزار Meta Pixel را از وب‌سایت‌ خود حذف کردند

→ خواندن مطلب قبلی

گوشی‌های شیائومی ۱۳ احتمالا در نوامبر سال جاری معرفی خواهند شد

خواندن مطلب بعدی ←

سامسونگ از مانیتور ViewFinity S8 با رزولوشن ۴K رونمایی کرد

نوشتن نظر شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *