خبر های فوری:

شنبه, ۲۰ خرداد ۱۴۰۲, ساعت ۱۰:۱۷

تولید کامپیوتر ماژول در کشور

تولید کامپیوتر ماژول در کشور

با تلاش یک شرکت دانش‌بنیان در کشور، برد کامپیوتری طراحی شده که بر روی آن برنامه‌های کاربردی در محیط‌های ویندوزی با نرم افزارهای محبوب دنیا قابل توسعه دادن است.

به گزارش پایگاه خبری صنایع مدرن به نقل از معاونت علمی ریاست جمهوری،  این محصول ایران‌ساخت با حمایت ستاد توسعه فناوری‌های فضایی و حمل و نقل پیشرفته معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تولید و روانه بازار شده است.

پکیج کامل کامپیوتر ماژول eSOM3735z، یک مینی کامپیوتر ویندوزی محسوب می‌شود که علاوه بر برد کامپیوتری، شامل یک صفحه نمایش ۸ اینچی با تاچ خازنی است و به تنهایی می تواند به عنوان یک محصول کامل مورد استفاده قرار گیرد.

محصول در ابعاد کوچکی طراحی شده است و قابلیت نصب آسان روی سطوح مختلف مانند دیوار، داخل خودرو، استند، کیوسک و غیره را دارد. این محصول به صورت کربرد یا همراه با برد توسعه هم ارائه می‌شود، تا توسعه دهندگان بتوانند با توجه به نیاز خود، محصولشان را بسازند.

کامپیوتر ماژول با کیفیت بالا و با آبکاری طلا ساخته شده و تمامی قطعات به‌کاررفته در آن قابلیت کارکرد در رنج دمای صنعتی(۲۰ – تا ۸۰ +درجه سانتیگراد) را دارد.

با این ویژگی‌ها این محصول می‌تواند به عنوان یک راه‌حل جامع برای کاربری‌های متنوعی مانند دستگاه فروش اتوماتیک، کیوسک‌های اطلاع‌رسانی، نمایشگرهای داخل کابین آسانسور، تین کالینت، ساخت تجهیزات پزشکی، HMI و غیره مورد استفاده قرار گیرد.

این محصول ایران‌ساخت که توان و دانش متخصصان داخلی را نمایش می دهد باعث افزایش سرعت سیستم عامل می‌شود، به طوریکه توانایی اجرای سیستم عامل ویندوز ۱۰ با سرعت بالا را دارد که به صورت پیش فرض روی آن نصب شده است، ولی اگر به هر دلیلی نیاز به نصب مجدد سیستم عامل باشد، پروسه نصب و اجرای آن راحت‌تر و سریع‌تر خواهد بود.

کامپیوتر ماژول همه منظوره با قیمتی کمتر از نمونه خارجی در بازار عرضه شده است و کاربران می‌توانند با هزینه کمتر به محصولی داخلی و با قیمتی مناسب‌تر دسترسی داشته باشند. تولید این محصول و اعتماد بازار اخلی به آن، سالیانه از خروج میزان قابل توجهی ارز پیشگیری می‌کند.

سیستم عامل ویندوزی باعث شده تا این برد چالش‌های بردهای خاص چند منظوره را نداشته باشد و برنامه‌نویسان و توسعه‌دهندگان سیستم‌های امبدد و اینترنت اشیا بتوانند با سرعت بر روی آن برنامه‌های کاربردی در محیط‌های ویژوال استودیو و غیره را توسعه دهند.

رمضان نیا

→ خواندن مطلب قبلی

انتشار نسخه ۱۲ اندروید

خواندن مطلب بعدی ←

جمع‌آوری ۱۶۲ مزرعه ارز دیجیتال در تهران طی ۶ ماه

نوشتن نظر شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

محبوب ترین