مک دونالد از ۳ نوامبر، برگر گیاهی خود را در آمریکا آزمایش می کند.
به گزارش پایگاه خبری صنایع مدرن به نقل از انگجت، شاید به زودی بتوانید همبرگرهای گیاهی مک دونالد را امتحان کنید.
این فروشگاه زنجیره ای فست فود، برگر گیاهی خود با عنوان “مک پلنت” را در ۸ رستوران در سراسر ایالات متحده از ۳ نوامبر عرضه می کند.
این یک دوره آزمایشی محدود برای همبرگر است و قرار است به شرکت کمک کند تا بفهمد که داشتن این آیتم در منوی مک دونالد چگونه بر عملکرد آشپزخانه آن تأثیر می گذارد.
ساندویچ همبرگر مگ دونالد با گوشت گیاهی تهیه می شود. زمانی که مک پلنت برای اولین بار معرفی شد، این غول فست فود گفت که “طعم نمادین خود را در نوعی ساندویچ منطبق با ذائقه ارائه می دهد.
این غذا بر روی یک نان گرم کنجدی و با تمام مواد اولیه کلاسیک سرو می شود.
در حالی که مک دونالد مکان دقیق فروشگاه هایی را که مک پلنت را می فروشند ذکر نکرده، اما گفته که می توان آنها را در ایروینگ و کارولتون، تگزاس، سدر فالز، آیووا، جنینگز و لیک چارلز، لوئیزیانا و ال سگوندو و ساحل منهتن و کالیفرنیا یافت.
همچنین مک دونالد در حال آزمایش برگر در کشورهای دیگر از جمله سوئد، دانمارک ، هلند ، اتریش و انگلستان است.
در حالی که مک پلنت فعلاً به سادگی یک برگر است، مک دونالد قبلا گفته بود که می خواهد در آینده مجموعه کاملی از آیتم های منوی گیاهی، از جمله جایگزین مرغ و ساندویچ صبحانه را هم ارائه کند.